Παίζοντας στο σπίτι με «Το Παραμύθι» 11/3/2020

Αγαπητοί γονείς

Από σήμερα το Παραμύθι μας εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τη δημιουργία μιας ομάδας στη σελίδα μας στο Facebook την οποία μπορείτε να την βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: 

https://www.facebook.com/groups/1454283808076268/?source_id=191672077686654

Η ομάδα μας αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να επικοινωνήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε τόσο με τα παιδιά όσο και τους γονείς του Παραμυθιού μας.
Σε μία περίοδο όπου η διασφάλιση της δημόσιας υγείας μας αναγκάζει να είμαστε μακριά από το σχολείο μας, η τεχνολογία καλείται να βοηθήσει για να υπερπηδήσουμε αυτό το εμπόδιο.
Σε αυτή την ομάδα λοιπόν θα βρείτε απλές και ευφάνταστες ιδέες για δημιουργική απασχόληση παιδιών στο σπίτι, χρήσιμα άρθρα αλλά κυρίως έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας.
Ελάτε λοιπόν να γίνουμε όλοι μέλος αυτής της ομάδας. Όλοι θα μπορούμε να δημοσιεύουμε και παρέχουμε ιδέες, άρθρα, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο θεωρούμε ενδιαφέρον και χρήσιμο για τα παιδιά μας.
Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε όλοι σε αυτόν τον καινούριο και διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας τόσο
γιατί το σχολείο μας παραμένει κλειστό όσο και γιατί μας δίνεται η δυνατότητα για μία πιο άμεση επαφή. Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας τέλος, εκτός από χρήσιμες ιδέες για όποιον το επιθυμεί να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα έργα των παιδιών μας(πάντα με καλυμμένα τα προσωπάκια), ώστε να θαυμάσουμε τα κατορθώματα τους!!