Αποχαιρετώντας τη σχολική χρονιά 2022-23!!! 15/6/2023

«Το Παραμύθι» μας έζησε και φέτος 3 γεμάτες καλοκαιρινές βραδιές παρέα με γονείς φίλους και πολλούς επισκέπτες που ήρθαν στον κήπο του σχολείου μας.
Τα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας μας κατέκλυσαν γράφοντας τον επίλογο μιας δημιουργικής και αισιόδοξης σχολικής χρονιάς.
Φέτος τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους. Μια θεατρική διασκευή του μιούζικαλ «Mamma Mia», στήθηκε στα στενά της Σκοπέλου. Οι «Αστροναύτες» του νηπιαγωγείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εισέπραξαν τα πιο δυνατά χειροκροτήματα.
Στην Αμοργό στήθηκε ένα άλλο σκηνικό. Τουρίστες και ντόπιοι νησιώτες έγιναν μία παρέα και παρουσίασαν μαζί τις «Θαλασσιές τις χάντρες» του Γιάννη Δαλανίδη σε μία ελεύθερη θεατρική απόδοση.
Τα τμήματα του Προπρονηπίου έκαναν ένα ευφάνταστο και μουσικοχορευτικό ταξίδι στα ελληνικά νησιά ξεκινώντας από τις όμορφες Κυκλάδες έως την Κρήτη.
Πάμε λοιπόν «Διακοπές στο Greece», είναι η αλάνθαστη συνταγή για να περάσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές…. και που ξέρεις μπορεί να συναντήσεις την Αγγλίδα τουρίστρια που μαζί με τα παιδιά του Μεταβρεφικού ξεσήκωσαν τους θεατές.
Ευχαριστούμε τον φωτογράφο μας Αντώνη Τσίληρα  για τις υπέροχες φωτογραφίες, την δασκάλα της μουσικής κα Θεώνη Ασημακοπούλου και ολους του συνεργάτες μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για όλες τις παραστάσεις μας!!!!
Και του χρόνου «παραμυθάκια» μας !!!