Παρoχές

Διατροφή

Πρωινά και μεσημεριανά γεύματα που παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα του σχολείου μας, η οποία λειτουργεί με προδιαγραφές HACCP.

Η κουζίνα εφοδιάζεται καθημερινά με τα πιο φρέσκα και αγνά προϊόντα και το φαγητό της παρασκευάζεται με σπιτική φροντίδα και αγάπη.

Οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά με γραπτά σημειώματα για το φαγητό του παιδιού και μηνιαίως για το μενού όλου του μήνα.

Σχολικά λεωφορεία

Η καθημερινή μεταφορά των παιδιών γίνεται με τα καινούργια, ιδιόκτητα, κλιματιζόμενα σχολικά λεωφορεία (MERCEDES SPRINTER), από έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς και υπεύθυνες παιδαγωγούς-συνοδούς.

Εσωτερικός Παιδότοπος (500 τ.μ.)

Το σχολείο μας έχει το προνόμιο να προσφέρει στα παιδιά ένα σύγχρονο παιδότοπο εσωτερικού χώρου 500 τ.μ. με φουσκωτά και παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά όλο το χρόνο και κυρίως τις βροχερές ημέρες. Διαθέτει θεατρική σκηνή, αίθουσα χορού και αθλητικό χώρο με ταρτάν.

Παιδίατρος

Παιδιατρική εξέταση από την παιδίατρό μας  σε εβδομαδιαία βάση, η οποία ενημερώνει και συμβουλεύει τους γονείς με γραπτά σημειώματα.

Συμβουλευτική ψυχολόγος

Η ψυχολόγος μας  παρέχει συμβουλευτική αγωγή στους γονείς, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και την οικογένεια με προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου μας.

Έμπειρο και εξειδικευμένο  προσωπικό

Οι παιδαγωγοί του σχολείου (Νηπιαγωγοί και Βρεφοκόμοι) είναι άτομα με αγάπη στα παιδιά, προσωπικό ήθος και ευθύνη στο έργο τους.

Δύο μόνιμες παιδαγωγοί σε κάθε τ, με άψογη συνεργασία, φροντίζουν τις παιδαγωγικές, συναισθηματικές και προσωπικές ανάγκες του κάθε τμήματος.

Απογευματινές συναντήσεις γονέων

Απογευματινές συναντήσεις για τους γονείς, με την ψυχολόγο, τις δασκάλες  και ειδικούς συνεργάτες του σχολείου μας. Στις συναντήσεις αυτές αναπτύσσονται θέματα που απασχολούν τους γονείς και αναζητούμε τρόπους προσέγγισης.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Στα πλαίσια της βιωματικής μάθησης πραγματοποιούμε εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις.

Η δύναμη της εικόνας και η απόκτηση των εμπειριών κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και εποικοδομητική. Χώροι που επισκεπτόμαστε είναι μουσεία, εργαστήρια, επαγγελματικοί χώροι, περίπατοι στη φύση κ.α.

Μουσικοκινητική Αγωγή

Το μάθημα της Μουσικοκινητικής απευθύνεται στα παιδιά όλων των ηλικιών από τη δασκάλα μουσικής κ. Θεώνη Ασημακοπούλου.

Το μάθημα στηρίζεται στο συνδυασμό της κίνησης και του ρυθμού, ενθουσιάζει τα παιδιά, αναπτύσσει τη φαντασία και καλλιεργεί τις δυνατότητες των παιδιών.

Λογοθεραπεύτρια

Συνεργασία με ειδική λογοθεραπεύτρια στο χώρο του σχολείου η οποία  ελέγχει την γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών σε  συνεννόηση και επικοινωνία  με τους γονείς.

Γυμναστική – Αθλήματα

Η άθληση, αναπόσπαστο μέρος της παιδικής ηλικίας, προσφέρεται στα παιδιά από εξειδικευμένους προπονητές στον προαύλιο χώρο του σχολείου ή στο χώρο του εσωτερικού παιδότοπου.

Στόχος είναι η εισαγωγή στα αθλήματα του τένις, μπάσκετ και ενόργανης γυμναστικής.

Μάθημα Χορού

Στη διαμορφωμένη αίθουσα χορού του σχολείου μας προσφέρεται το μάθημα του μπαλέτου από τη δασκάλα χορού του  σε εβδομαδιαία βάση.

Αγγλικά

Στο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου εντάσσεται το μάθημα των Αγγλικών από έμπειρη δασκάλα Αγγλικών και παιδαγωγό προσχολικής  ηλικίας

Στην προσχολική ηλικία η γλώσσα των Αγγλικών προσεγγίζεται μέσω του παιχνιδιού και δίνεται έμφαση στον προφορικό λόγο.

Δανειστική Βιλιοθήκη

Στο σχολείο μας λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη με επιλεγμένα βιβλία για τη μικρή ηλικία.

Τα παιδιά διαλέγουν ένα βιβλίο, το παίρνουν στο σπίτι για να το διαβάσουν με τους γονείς τους και το επιστρέφουν σε καθορισμένο χρόνο.

Εκδηλώσεις

Στο σχολείο μας πραγματοποιούνται πολλές και όμορφες εκδηλώσεις οι οποίες προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά και τους γονείς που συμμετέχουν ενεργά σε αυτές.

Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες, καλοκαιρινές και επετειακές γιορτές, γίνονται παρουσιάσεις βιβλίων, καρναβάλι μικρών, πασχαλινά και χριστουγεννιάτικαbazaar, δράσεις με φιλανθρωπικό σκοπό  και πολλά άλλα.